Om oss

Våre erfarne advokater bistår næringsliv og privatpersoner i sivile saker og straffesaker.

Advokatfirmaet Andenæs DA (tidligere Andenæs Aaløkken Veum Advokatfirma DA) ble etablert i 2004.  Mange års erfaring har gjort Advokatfirmaet Andenæs  til et av de ledende advokatfirmaene innenfor blant annet økonomiske straffesaker, familierett, krise- og mediehåndtering. Våre advokater bistår både privatpersoner og næringslivet.

Vi møter våre klienter med presis rådgivning, ærlighet og diskresjon.

Forsvarer

Vårt kjerneområde har vært å forsvare mennesker og bedrifter i alle type straffesaker for domstolene. Alle saker blir grundig forberedt, slik at domstolene får et godt grunnlag for å treffe riktige avgjørelser. Våre forsvarerteam setter i gang egne undersøkelser og etterforskning om nødvendig.

AAV har med tiden utviklet et anerkjent miljø innenfor økonomiske straffesaker, hvor vi representerer bedrifter og privatpersoner.

Krise & mediehåndtering

Vi tilbyr enkelte tjenester spesielt utformet for næringslivet. Gjennom lang praksis har vi utviklet erfaring og kompetanse innen krisehåndtering for personer eller foretak i næringslivet. Våre klienter skal føle seg trygge og sikre under hele prosessen – spesielt i krisesituasjoner. Derfor gir vi alltid ærlige råd og veiledning om hva som vil skje og hvordan man bør opptre.

Sivilt

Vi har opparbeidet et sterk fagmiljø innenfor de fleste sivilrettslige områder og våre advokater har lang erfaring fra både privat og offentlig sektor. Vi bistår i alt fra saker om arbeidsrett, kontraktsrett, pengekravsrett og skatterett til barnevern og erstatningsrett.

Næringsliv

Gjennom vår lange praksis har vi utviklet enkelte tjenester, spesielt for næringslivet. AAV yter bistand i akutte situasjoner gjennom rådgivning, pressehåndtering og handling. For mange bedrifter fungerer vi også som eksternt varslingsombud

Alltid klar

Vi står alltid klare til å hjelpe deg – døgnet rundt.

Se våre fagområder > Møt våre medarbeidere >